Ce adevaruri nu voiai sa stii niciodata despre femei

Posted on October 09, 2013, 12:42 pm
8 mins

femeie-seductieÎmi plac dimineţile. În special astea de toamnă… Sunt liniştite, reci şi sumbre dar au farmecul lor aparte, care mă pune de fiecare dată pe gânduri. Se întâmplă des ca în dimineţile astea să îmi analizez viaţa, experienţele şi lecţiile. De obicei păstrez concluziile pentru mine într-un jurnal secret ascuns cu atenţie între rafturile atent aranjate ale minţii mele. Dar azi mă simt diferit, prin urmare am aruncat pe foaie următoarele gânduri. Sper sa fii sufficient de matur sa le iei ca atare si sa le întelegi adevărata esenţă.

“Filmele romantice, cărţile siropoase, părinţii, prietenii, mas media şi în general toată lumea te-a învăţat multe lucruri greşite.

ACCES RESTRICȚIONAT - Deoarece articolele din această categorie au un caracter controversat, ne-am rezervat dreptul de a le permite să fie citite în întregime doar cititorilor înregistrați.

 Pentru a citi restul articolului, este necesar să ai cont. Pentru acces ușor, apasă butonul “Conectează-te cu Facebook” de aici: DEBLOCARE CONTINUT – Notă: Aplicația nu postează nimic în numele tău, este folosită doar pentru crearea contului.

Comments

comments

2

Leave a Reply

  • (not be published)