Cum creezi o relatie bazata doar pe sex – articol interzis femeilor

Posted on April 07, 2013, 2:58 pm
11 mins

seductie-bdsmFantezii cu asistente medicale, fantezii cu cat-woman, fantezii cu 2-3 femei în acelaşi timp, sau un bici şi-o pereche de cătuşe, fantezii cu un porc mistreţ sau o vedetă tv. Cu toţii avem fantezii. Unii au fantezii mai soft-core, cu puf, norişori, aripi de înger şi fetiţe virgine, în timp ce alţii au nişte fantezii pentru care ar primi medicaţie corespunzătoare din partea unui domn cu halat alb şi diploma de psihiatru.

Dar fanteziile tale îţi aparţin.

Sunt aici să discut despre o singură fantezie ce se pare că e destul de comună.

M-am gândit mult dacă să public sau nu acest articol pentru că nu e pentru oricine, e doar pentru oameni deschişi la minte. În final am decis sa imi asum riscul şi am apăsat butonul “Publish”. Sper că am luat decizia cea bună.

ACCES RESTRICȚIONAT - Deoarece articolele din această categorie au un caracter controversat, ne-am rezervat dreptul de a le permite să fie citite în întregime doar cititorilor înregistrați.
 Pentru a citi restul articolului, este necesar să ai cont. Pentru acces ușor, apasă butonul “Conectează-te cu Facebook” de aici: DEBLOCARE CONTINUT – Notă: Aplicația nu postează nimic în numele tău, este folosită doar pentru crearea contului.

 

Comments

comments

2 Responses to: Cum creezi o relatie bazata doar pe sex – articol interzis femeilor

 1. Maria

  June 29th, 2013

  Relatia bazata doar pe sex include sex al naibi de bun!!!! Sunt in aceiasi situatie, doar pentru ca el nu este dispus emotional, nu pentru ca eu nu as vrea o relatie cu el. Intr-adevar, nici eu nu cred ipoteza ca femeile fac asta doar pentru sex. Inevitabil te implici si nu e tocmai usor…

  Reply
 2. Anca

  November 5th, 2013

  Ca femeie tre sa specific ceva: totul cu conditia ca respectivul sa fie foarte bun la pat…ca daca e ca multi barbati care nu stiu ce sa faca in pat cu o femeie si asteapta sa fie ea maestra sau se comporta ca niste roboti si se plang dup-aia ca e ea aiurea sau ca au fost parasiti (pt ca n-au sange in ei, nu de alta), atunci degeaba tot articolul, tot de o proasta care sta cu unu ca nu are altu mai bun o sa dea respectivul–si proastele mai devreme sau mai tarziu or sa vrea sa il determine pe ala sa fie mai mult decat fuck friend.
  Iar in legatura cu commentul de mai sus: aiurea! cica nu e tocmai usor–daca nu mai e ok asa si nu te mai vezi cu unu, o sa suferi mult 5 secunde si altu…care e problema–sa ne lasam de ipocrizii ca nu moare nimeni din dragoste, se moare de frica si de pitici pe creieri-care merg mana in mana…oricum barbatul care o sa vrea sa fie cu tine, o sa fie si gata, o sa vrea mai mult decat sexul periodic-just sit and wait-tre sa vrei si tu atata tot.

  Reply

Leave a Reply

 • (not be published)