Cum stii ca o femeie te place?

Posted on February 02, 2013, 2:43 pm
18 mins

cum-stii-ca-o-femeie-te-place-tipic-masculinStau lângă o femeie superbă, în faţa noastră sunt două pahare de gin tonic cu câteva cuburi de gheaţă plutind liniştite alături de două felii de lămâie. Lumina e perfectă, puţin diurna, iar muzica are volumul sufficient de scăzut pentru a ne înţelege, dar destul de tare pentru ca cei de alături să nu ne audă conversaţia. Mă uit atent la buzele ei care se mişcă într-una de vreo jumate de oră şi încep să mă pierd în gânduri.

“Oare mă place? Dacă nu mă place? Oare fac ce trebuie? Oare am făcut ce nu trebuia? Dar totuşi mă place sau nu?” Da, frustrante întrebări, te seacă şi te toacă şi te mânâncă în ultimul hal.La început îmi puneam destul de des genul ăsta de întreabări. Pur şi simplu se întâmpla să stau să mai uit tâmp din afară la întreaga întâlnire, la femeia din faţa mea şi să mă întreb “Oare mă place?”

Ţi se pare cunoscut scenariul? 

La început eşti tot timpul dezorientat. Nu ştii ce să crezi, ce să înţelegi, cum să mergi înainte, care e următorul pas. Te înţeleg foarte bine. Nu cred că există bărbat pe lumea asta ce să nu fi avut problema asta: Cum îţi dai seama că femeia e interesată de tine?.

Secretul e simplu.

Rareori se va întâmpla ca o femeie să ţi se arunce în braţe şi să îţi zică cât de mult te place. În schimb femeile fac o mulţime de alte gesturi care le trădează interesul faţă de bărbatul din faţa lor.

Aşa cum noi, bărbaţii avem comportamentul nostru, tipic masculin, aşa şi ele au gesturile lor specifice prin care îşi arata interesul faţă de un bărbat.

De cele mai multe ori este vorba de mesajul nonverbal ce ţine de limbajul trupului, tonul şi viteza vocii, privire şi aşa mai departe. Tot acest complex de nonverbal deţine aproape întotdeauna cheia multor răspunsuri şi vei fi surprins de cât de mult vorbeşte trupul atunci când gura tace.

Spre deosebire de bărbaţi, femeile sunt experte când vine vorba de limbaj nonverbal sau limbajul trupului. Din pacate noi mai avem multe de învăţat la acest capitol. În concluzie, ceea ce te interesează pe tine acum este să ştii că pentru a învăţa să “citeşti” o femeie trebuie să înveţi mai întâi alfabetul.

Aş putea scrie sute de pagini despre limbajul nonverbal, limbajul trupului sau subcomunicare dar în acest articol mă voi concentra doar pe acele indicii, cuvinte şi gesturi care îţi arată ca o fată este interesată de tine.

Încă ceva! Să nu ai senzaţia că femeia este îndrăgostită până peste urechi de tine dacă ai reuşit să identifici câteva indicatoare de interes. Ce înseamnă este doar că este interesată, iar cu cât găseşti mai multe indicii cu atât poţi fi mai sigur că eşti pe drumul cel bun.

Cele mai importante indicii sunt:

1. Te atinge

Există numeroase tipuri de personalităţi şi femei. Femeile de tip kinestezic sunt cele care ating pe toată lumea din jur şi nu înseamnă neapărat că dacă te atinge te şi place în mod deosebit. Totuşi chiar şi acest tip de persoane sunt selective când vine vorba de atingeri aşadar poate fi considerat un semn de interes.

Când vorbesc de atingeri nu mă refer neapărat că o femeie să sară pe tine sau să te pipăie tot. E vorba de acele atingeri subtile pe umăr, pe spate, pe picior sau chiar pe piept.

2. Cocheteaza si zambeste mai des decat e cazul

Se întâmplă de multe ori că atunci când cunoşteam o femeie nouă şi începeam să discut cu ea, după foarte scurt timp începea să devină foarte veselă, zâmbitoare şi binedispusă. E felul ei de a-ţi spune indirect că te place. De asemenea este şi un mic şiretlic psihologic deoarece stările de bine se transmit între oameni, iar dacă ea are o energie pozitivă te va molipsi şi pe tine şi o vei plăcea şi mai tare – acelaşi lucru este valabil şi viceversa.

Spre exemplu, aflându-te într-un grup mai mare, poţi observa uşor dacă râde mai mult la glumele tale sau doar o face cu toată lumea pentru că asta e doar firea ei.

3. Reinitiaza conversatia cu tine in momentul in care te opresti din vorbit

În trecut obişnuiam să mă distrez foarte mult cu acest lucru. De multe ori când nu eram sigur despre ce este în capul femeii de lângă mine, opream brusc conversaţia şi aşteptam să văd dacă o redeschide şi cu ce o redeschide. Apoi mergeam până acolo în a deveni destul de tăcut pentru a vedea cât de mult îşi dă silinţa să reanime conversaţia.

Bineînţeles nu trebuie să faci lucrul acesta de la început deoarece te va considera un tip plicticos. Dar odată ce conversaţia s-a aprins cât de cât poţi începe să faci diverse experimente.

Citeste AICI mai multe despre cum sa vorbesti deschis cu o femeie

Cum îţi dai seama dacă o femeie este interesată de tine înainte de a intra în discuţie cu ea? 

Exemplele precedente au loc în momentul când déjà ai intrat în contact cu o femeie. Dar îţi poţi da seama dacă e interesată de tine încă înainte de a vorbi cu ea?

Ei bine da, si iata cum iti dai seama:

 • Isi aranjeaza parul si isi scoate gatul an evidenta.

Acesta este unul dintre cele mai des întâlnite şi cele mai uşor de recunoscut indicii. Prin agest gest femeia încearcă să îţi atragă atenţia asupra ei. De asemenea, este şi un mod de a-şi prezenta gâtul care este o zonă erogenă şi a pune în evident trăsăturile feţei.
Atenţie! Femeile îşi aranjează părul tot timpul şi o fac din necesitate. Aşadar, nu e cazul să consideri în absolut toate situaţiile, gestul acesta, ca şi gest de interes. Dacă îl poţi cumula cu alte semnale, atunci cel mai probabil este un indicator de interes.

 • Intoarce capul si se uita la tine de repetate ori într-un mod discret.

Rareori se va întâmpla ca o femeie să se uite îndelung la tine. De obicei sunt prudente când vine vorba de bărbaţi. Cu toate acestea dacă văd un tip interesant îl vor analiza cu atenţie de numeroase ori şi dacă te simţi fixat cu privirea înseamnă că ai toate cărţile de partea ta.
În plus, nu vor ezita să te arate şi prietenelor ei, tot într-un mod mai discret. Tot ce ai tu de făcut e să fii atent la cei din jur. Vei observa acest semnal mult mai des decât ai crede.

 • Daca vi se intalnesc ochii de la distanta va pastra contactul cu o secunda mai mult decat este normal.

Acest indiciu este unul foarte important deoarece contactul vizual este unul dintre cele mai importante gesturi de atracţie. Ai face bine să păstrezi şi tu contactul şi să nu îţi întorci privirea către alt punct deoarece acest gest arată slăbiciune şi cel mai probabil femeia îşi va pierde interesul.

Un contact vizual intens între două persoane poate apărea din doar două motive: agresivitate sau atracţie sexuală. Contactul vizual intens între doi bărbaţi nu poate fi altceva decât agresivitate, aşadar vezi tu ce rămâne la contactul vizual intens între un bărbat şi o femeie.

 • Iti zambeste

Zâmbetul deschide multe uşi. Şi este recomandat să afişezi un zâmbet larg de fiecare dată când ai de gând să abordezi o femeie necunoscută. Zâmbetul sincer seduce iar femeile ştiu asta. Zâmbetul ei poate fi o uşă întredeschisă pentru tine.

 • Sta in apropierea ta

Gestul ăsta mă distrează de fiecare dată când îl observ. Mor de râs când sunt într-un club şi un grup de fete se aşează în preajma grupului meu de prieteni cu toate că erau destule locuri libere în altă parte. Vin acolo şi se comportă ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, dar de fapt mesajul lor este clar. Le-ai făcut curioase şi aşteaptă ca tu să faci următorul pas.

 • Cand treci pe langa ea isi întoarce corpul catre tine, te atinge usor sau nu se fereste daca se intampla sa treci prea aproape de ea.

Aceste gesturi au legătură cu atingerea, şi arată că femeia respectivă te consideră destul de “ok” pentru a te lăsa în spaţiul ei personal fără a simţi nevoia să se ferească. Dacă te şi atinge bineînţeles “din greşeală “atunci totul este şi mai clar. Tot aici vreau să amintesc şi de situaţia în care nu se opune atunci când o atingi (sau se opune doar de formă pentru a nu părea uşuratică).
Sper că ai înţeles că aici nu este vorba de cazurile în care eşti într-un club super aglomerat unde toată lumea se calcă in picioare şi toţi stau unul lângă celălalt fie că le place fie că nu.

 • In timp ce se uita la tine ii spune ceva prietenei ei si amandoua incep sa chicoteasca.

Aşa cum vorbim noi despre o femeie atrăgătoare la fel şi femeile încep să discute între ele când văd un tip interesant. Mai mult decât atât, de cele mai multe ori încearcă să facă acest lucru evident şi de aceea chicotesc uitându-te la tine în speranţa că şi tu vei fi interesat.
Atenţie totuşi! Asta poate să însemne şi că ţi-ai îmbrăcat trioul pe dos.

 • Iti cere un foc, te intreaba cat e ceasul sau orice altceva ce poate deschide o conversatie.

Bineînţeles este posibil să fi făcut acest lucru de nevoie, dar de multe ori acest gen de abordare este un mod foarte subtil de a încerca să deschidă o conversaţie cu tine. Mulţi bărbaţi o dau în bară lamentabil şi nici măcar nu încearcă să ducă mai departe interacţiunea, iar femeia pleacă uşor dezamăgită.

 • Iti face un compliment

Ce poate fi mai clar decât asta? Şi tu, ca bărbat, ai tendinţa de a complimenta o femeie de care eşti atras. Ei bine, funcţionează la fel de bine şi invers. Trebuie doar să fii atent pentru că femeile au un talent deosebit de a fi prea subtile atunci când încerca să îţi atragă atenţia printr-un compliment.

 • Evita sa aduca vorba despre iubitul ei

Presupunând că are deja un prieten şi ştie că tu ştii de asta. Dacă este atrasă de tine, cel mai probabil va face tot posibilul ca acest subiect să nu intre în discuţie.

 • Iti face cunostinta cu prietenii ei

Tendinţa fetelor, în general, este de a cere şi aprobarea prietenelor ei atunci când sunt atrase de un băiat. Vor căuta aceasta aprobare introducând băiatul în cercul lor de prietene. După ce prezentările vor fi făcute, va urma şi sesiunea de bârfă privată, unde se vor schimba păreri despre tine (de cele mai multe ori pozitive).

 • Iti da telefoane sau mesaje

Faptul că iniţiază ele conversaţia prin telefoane sau mesaje, deşi nu au un motiv palpabil pentru asta, e un indicator de interes suficient de bun.

 • Prietenii ei se duc la baie sau sa danseze, dar ea ramane langa tine

Imaginează-ţi că eşti în situaţia în care deja ai fost acceptat de grupul ei de prietene şi ele ştiu că ea e atrasă de tine. Ce se va întâmpla? Ei bine ele vor căuta din când în când motive pentru a vă lăsa singur şi a vă apropia pe voi doi. De obicei asta se va întâmpla tot la sugestia ei. Aşadar, prietenele ei, “au treabă în altă parte” însă ea nu trebuie să se ducă cu ele, ci să rămână lângă tine.

In concluzie, relaxeaza-te!

Femeile din jurul tău transmit în permanenţă semnale de interes, iar multe din ele sunt direcţionate către tine. Primul pas ce îl ai de făcut, este să devii conştient de aceste semnale, să le observi şi să le înţelegi.

Nu este astrofizică avansată, nu este matematica analitica şi tot ce ai de făcut e să deschizi puţin ochii. Observă-ţi pentru început colegele de şcoală, de la servici, cercul de cunoscuţi. Cu siguranţă cineva place pe cineva pe-acolo.

Odată ce ai observat că ea e într-adevăr atrasă de tine, restul e mult mai simplu. Tot ce ai de făcut în continuare e să o inviţi în oraş.

Iti recomand sa citesti AICI si cele mai bune ponturi legate de prima intalnire.

Baftă

Comments

comments

2

9 Responses to: Cum stii ca o femeie te place?

 1. February 9th, 2013

  Ce fain scrii! Si cand spun asta ma refer atat la continut cat si la structura si calitatea informatiei.

  Reply
 2. February 12th, 2013

  Foarte tare articolul, bine scris, haios si cum zice si Sim – bine structurat si autentic! Bravo! Bravo! Bravo!

  Reply
 3. February 12th, 2013

  Bun subiectul, si foarte bine prinse ideile…vreau sa-ti spun ca sunt intrutotul de acord cu cele mentionate de tine…ai ochi care vad f. bine si o intuitie bine dezvoltata.
  Mult succes in continuare…

  Reply
 4. February 12th, 2013

  Foarte frumos scris! E adevarat ca sunt multe lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa-ti dai seama daca o femeie te place sau nu dar de cele mai multe ori daca esti relaxat si ai cat de cat spirit de observatie si putina intuitie iti cam dai seama.

  Reply
 5. Alex

  July 1st, 2014

  Foarte frumos structurat, ai cuvintele la tine, imi place.

  Reply
 6. MIHAELA

  January 4th, 2015

  bineeeee, eu stiu ca ma place si eu sunt topita dupa el . ce urmeaza? intalnirea 1,2 si apoi sex si apoi ma lasa balta? daca l refuz, il pierd, daca ii pic in plasa, tot il pierd. deci?

  Reply
 7. paun lucian

  January 31st, 2015

  DA iata ,e bine de stiut aceste lucruri si chiar de a le pune in aplicatie e ok dar depinde de educatie, inprejurimi etc.

  Reply
 8. February 3rd, 2015

  Woooow deci cam asa sta treaba hmmmm mrs frate k pe viitor stiu ce am d facut

  Reply

Leave a Reply

 • (not be published)