De ce femeile nu sunt nici curve, nici proaste, nici superficiale

Posted on July 31, 2017, 12:08 pm
10 mins

Rog bărbații indignați să rămână în sală. La fel și femeile. Copii sunt rugați să părăsească clasa.

Vă mulțumesc.

Începem cursul de azi cu o discuție despre Mitică.

Se ia Mitică, un bărbat simplu, fără nimic special în viaţa lui în afară de credinţa că femeia este un element mistic al speciei umane cu o trăsătură preponderent întâlnită la majoritatea purtătoarelor de sâni. Şi anume că reuşeşte să fie ambivalentă. Pe scurt, este o suberbitate atrăgătoare ce vine la pachet cu două mici defecte care de multe ori sunt trecute cu vederea de Mitică, dar pe care Mitica le ştie întotdeauna acolo. Femeia pentru Mitica este şi curvă este şi proastă.

Vă rog să îmi permiteţi să întrerupem această prezentare teoretică cu un mic experiment chimic.

Se i-a prin urmare elementul străin Mitică şi se pune într-un grup de femei necunoscute lăsate la dospit într-un creuzet de porţelan. În aceste condiţii temperatura lui Mitică începe să urce în acelaşi timp cu gradul lui de interes faţă de femeile din jur. În cele din urmă, hormonii din elementul nostru masculin încep să explodeze, ceea ce îl obligă pe acesta să intre în conversaţie cu frumuseţile din jurul său. Să nu uităm că indiferent cât şi-ar da silinţa să fie obiectiv, toată chimia lui Mitică este dictată inevitabil de părerea lui despre femei. După o jumătate de oră, interacţiunea lui Mitică se sfârşeşte brusc, fără niciun fel de fuziune la cald, femeile respingand-ul şi încercând să se apropie de alte elemente de gen masculin dar cu proprietăţi chimice diferite.

După aceste rânduri vor apărea în mintea voastră în mod inevitabil anumite întrebări.

… cu ce a greşit Mitica?

… cu ce au greşit femeile?

… de ce naiba citesc despre experimente chimice int-un articol despre relaţii?

… oare ar trebui să mă întorc la muncă, în loc să frec menta ne net?

La prima întrebare raspund eu, la a doua răspunsul este subînțeles, iar la ultimele două vă las pe voi.

Răspunsul la prima întrebare

 

Când vine vorba de a interacționa cu o femeie nouă de care se simte atras, la rădăcina eșecului oricărui bărbat stau doar propriile sale frustrări.

Ajunşi la o anumită vârstă şi după o oarecare experienţă cu sexul frumos, toţi bărbaţii trecuţi prin viaţă poartă cu cu ei un diplomat elegant sau mai puţin elegant, în care stau frumos aranjate pe dosare şi capitole frustrări, insecurităţi, eșecuri şi diverse suferinţe cauzate de-a lungul timpului de interacţiunea cu femeile.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că relaţiile tale cu femeile îţi sunt dictate de experienţele din trecut, bune şi rele, dar mai ales rele.

Aud o întrebarea timidă din spatele sălii… De ce mai ales rele?

Mulţumesc pentru întrebare, Cornel.

Răspunsul este simplu. Pot să jur că procentul tău de succes cu femeile este în cel mai bun caz 80/20 adică din 100 de femei de care ai fost interesat ai reuşit să ai un oarecare rezultat cu aproximativ 20 la sută dintre ele, aici procentul variind în funcţie de gradul tău şi gradul lor de atractivitate. Prin urmare, rămâne majoritatea covârşitoare de 80%, reprezentată de eşecuri.

Mă urmăriţi cu atenţie? Bun, să trecem mai departe.

Ce am observat în special la bărbaţii trecuţi de 25 de ani, este că mulţi au o imagine destul de deteriorată asupra femeii, de multe ori chiar foarte tristă. Fie că femeia e curvă, fie că femeia e proastă, fie că femeia e şi curva e şi proastă, părerile de genul ăsta sunt ca un laitmotiv al bărbaţilor trecuţi prin anumite experienţe.

E amuzant cum mentalitatea aceasta funcţionează extrem de bine pentru unii, dar pentru alţii funcţionează complet dezastruos.

Pentru cine funcţionează forţe bine? Pentru cei care au avut norocul să aibă un oarecare succes cu femeile şi le-au cunoscut şi cu bune şi cu rele, dar mai mult cu rele. Aceştia sunt bărbaţii care fie au o atitudine foarte bună, fie au un caracter foarte puternic, fie arată ireproşabil, fie le merg afacerile foarte bine, adică într-un cuvânt sunt bărbaţii care au un nivel ridicat de atractivitate în faţa femeilor şi prin urmare femeile sunt dispuse să le ierte multe păcate pentru a fi în preajma lor.

A doua jumătate este reprezentată de bărbaţii care din diverse motive au un grad normal de atractivitate sau chiar sub nivelul mediu. În mod natural, aceştia au avut parte de mai multe eşecuri decât cei de sus şi părerea lor despre femeie este bineînţeles la fel de alterată, doar că femeile nu mai sunt dispuse să facă prea multe compromisuri pentru a fi cu ei.

Care este de fapt problema în toată povestea asta?

Problema este că eşti o jucărie mecanică aruncată într-un mic labirint gândit de o minte bolnavă dar cu simțul umorului care te face să te învârți într-un cerc de fum fără niciun reper care să te ajute să îţi dai seama de situaţia ta reală. Că îţi bazezi interacţiunile cu femeile noi pe experienţele negative din trecut, si mult prea puțin pe experiențele pozitive, blocând energia pozitivă și fără să fii complet deschis şi obiectiv cu femeia nouă din faţa ta.

Dă o şansă femeilor şi porneşte următoarea interacţiune cu mintea şi emoţiile deschise şi încearcă să laşi pentru câteva ore în spate şabloanele şi preconcepţiile pe care ţi le-ai format în urma eșecurilor acumulate.

Nu a mers bine? Nicio problemă, ţi-ai făcut datoria, treci mai departe cu zâmbetul pe buze şi cu aceiaşi atitudine deschisă, pentru că nu e nimic în neregulă nici cu ea nici cu tine, doar că nu a fost momentul potrivit pentru voi.

E ca o joacă, vreau sa te comporți ca un om absolut normal, cu zâmbetul pe buze deschis şi sincer, bucuros că interacţionează cu o persoană plăcută şi atrăgătoare. Vei observa că femeia din faţa ta se va deschide şi se va purta la rândul ei ca o persoană normală şi nu ca o acritură speriată de bombe care de-abia aşteaptă să te trimită la plimbare imediat ce prinde pauza de după primul BUNĂ ieşit din gura ta.

Schimbă-ți atitudinea şi modul de a percepe o femeie înainte de a o aborda şi vei observa cum lucrurile merg mult mai natural.

Sună simplu nu? Ştiu că sună simplu şi aşa şi trebuie să fie.

Baftă!

Comments

comments

2

Leave a Reply

  • (not be published)