De la ratat la Don Juan pe cel mai greu drum posibil

Posted on July 05, 2013, 7:08 am
7 mins

casanova-don-juan-seductie-msculinRevolutie! Parca asta cauta toti. O intoarcere la 180 de grade, brusca, in urma careia sa dispara total viata lor anterioara, sa fie complet uitata cu toate greselile si momentele penibile, si sa apara o noua viata in fata.

Si ti-ar placea probabil ca in noua viata totul sa fie diferit, sa ai o atitudine diferita, sa vorbesti usor cu orice femeie, sa scoti din buzunar niste replici perfecte iar ele sa fie seduse instant de tine. Sa inceapa sa te sune, sa te invite ele in oras, sa te considere zeul lor, iar singura ta problema sa fie doar: Cu cine alegi sa te vezi in seara asta si cu cine maine seara.

Ti-ar placea ca asa dintr-o data, sa fii capabil sa te duci de unul singur intr-un club, sa alegi cea mai dorita tipa de acolo, sa o iei de manuta sa o tragi mai aproape si sa o saruti, iar ea sa nu obiecteze nimic, ba dimpotriva, sa-ti propuna sa mergeti undeva mai retras.

Poate ar fi placut pentru tine sa ii inveti si pe altii care te admira cum sa faci asta.

Totul peste noapte.

Sau in 2-3 saptamani.

Pentru asa ceva e nevoie de o pilula magica. De o formula complexa in aparenta si simpla in esenta ce sa-ti permita sa te schimbi brusc, total, sa uiti de toate fricile si nesigurantele tale si sa fii acea persoana ce iti doresti.

Fenomenul “pilula magica” l-am observat desfasurandu-se in toata splendoarea sa in nenumarate randuri si raman mereu dezamagit de cate persoane pica in capcana sa.

A cauta “pilula magica” cu femeile, acea informatie geniala salvatoare ce te schimba imediat, e cea mai contraproductiva actiune ce o poti intreprinde. A astepta sa primesti asa ceva dintr-o carte, un seminar sau chiar un simplu articol inseamna sa iti legi singur sireturile de la pantofi intre ele si apoi sa incerci sa o iei la fuga. Motivele sunt simple:

1. Pilula magica valabila pentru toti barbatii si aplicabila pe toate femeile NU EXISTA.

2. Pilula magica A TA (personala), de fapt exista, insa e de fapt o realizare proprie ce te priveste si care te poate ajuta doar pe tine, caci e menita sa-ti anuleze doar credintele TALE limitative. E doar a ta.

3. Acea pilula A TA tu o poti gasi doar trecand printr-o gama cat mai larga si variata de experiente in urma carora sa-ti tragi propriile concluzii. Cititul si acumularea de informatii din exterior trebuie sa fie secundar experientelor prorpii.

4. A o cauta in exterior ca si informatie universala de fapt te indeparteaza de rezultatul dorit deoarece nu o cauti unde trebuie iar timpul este pierdut.

Pe principiul “nu vad padurea din cauza copacilor”, multi ajung sa se piarda in informatii, utile de altfel, insa sa nu ajunga la nici un rezultat doar pentru ca nu percep acele informatii cum trebuie deoarece nu traiesc si experientele necesare.

Dupa atatia ani de frustrari in seductie, ajung sa inteleg doar privind imaginea de ansamblu ca, in realitate aceasta “pilula magica” difera pentru fiecare in parte, iar descoperirea ei e de fapt cumulul experientelor traite si analiza lor.

Am sa-ti spun si care a fost pilula mea magica.

1. Exprima INTODEAUNA faptul ca esti atras de o femeie. Exprima asta in mod deschis deoarece nu exista vreo rusine in asta. Este cel mai natural lucru din lume.

2. Nu fi vreodata disperat dupa vreo femeie. Disperarea e cel mai neatractiv lucru pentru orice femeie.

Sunt doua reguli cuprinzatoarea ce functioneaza numai si numai impreuna, niciodata separat: Un barbat ce exprima faptul ca e atras de o femeie insa e disperat din cauza asta, va fi respingator, iar un barbat ce nu e disperat dupa o femeie dar nu arata faptul ca e si atras de ea, va fi doar un amic.

Cel mai puternic afrodisiac pentru o femeie este faptul ca barbatul din fata ei e atras sexual de ea. De aici pleaca totul, deoarece detaliile ce urmeaza se vor aseaza de la sine ca intr-un tango perfect sincronizat.

Tot ceea ce poate strica acest dans perfect este disperarea barbatului. Faptul ca o cauta prea insistent, faptul ca face prea multe declaratii prea repede, faptul ca nu mai stie cum sa se comporte si ce sa faca in continuare: Toate astea sunt simptome ale disperarii.

Siguranta de sine: Un barbat nu se poate lipsi de acest element. Secretul este ca atunci cand acel barbat nu e disperat si arata cu deschidere faptul ca e atras de femeia din fata lui, aceasta siguranta de sine se formeaza aproape instant, ca si cum ar fi fost dintotdeauna acolo.

Realitatea este ca acea siguranta de sine a fost acolo de la inceput, insa ceea ce a lipsit au fost cele doua elemente principale: A arata ca esti atras si a nu fi disperat din cauza asta.

Voi detalia aceste doua elemente in curand, intr-un seminar live despre mentalitate masculina in seductie, unde vreau sa te indrum spre drumul corect pe care iti poti gasi propria “pilula magica”

Eu mi-am gasit pilula si ma simt implinit. Odata gasita aceasta pastila mi-am permis sa ma concentrez pe alte aspecte ale vietii mele, cu mult mai importante.
 

Comments

comments

3 Responses to: De la ratat la Don Juan pe cel mai greu drum posibil

 1. Neloo

  July 6th, 2013

  Bravo Motane!

  Un articol excelent!

  Vorbeam chiar zilele astea cu niste tipe pe facebook si incercam sa realizez o conversatie normala cu ele, pentru a ajunge la momentul cand le invit in oras. Numai ca ele isi pierdeau foarte repede interesul si imi cam dadeau jet, probabil din cauza faptului ca nu stiau ce vreau de la ele si de ce incerc sa fac small talk.

  De acum inainte, o sa incerc sa imi exprim in mod clar interesul in ele de la bun inceput, ca sa inteleaga ce vreau eu de fapt de la ele si de ce am initiat conversatia.

  Sa traiesti!

  Reply
 2. bacauanul29roma

  July 12th, 2013

  Un articol de nota 10,a nu 10 11 insa cum maxim e 10 sa zicem 10 ce felicitari 😐

  Reply
 3. Gabriel

  July 18th, 2013

  da, bine zis, dar cum poti sa-i dai de inteles ca esti atras de ea si mai important decat atat cum trebuie sa te comporti ca sa nu pari disperat?
  bun articolul, astept continuarea…

  Reply

Leave a Reply

 • (not be published)