Despre noi

Posted on August 02, 2017, 10:16 am
5 mins

Credem cu tărie în EDUCAȚIE. Credem cu tărie că fiecare om are un potenţial enorm care aşteaptă să fie trezit. Este ușor de observat că individul societăţii secolului 21 este împiedicat să se apropie măcar de atingerea acestui potenţial.

Credem că societatea în care ne învârtim, nu este perfectă, nu promovează întotdeauna valori sănătoase şi nu este orientată către încurajarea dezvoltării omului la potenţialul lui maxim. Credem că adevărul este ascuns într-o grămadă de minciuni, lucruri inutile și adevăruri false, ceea ce îl face să fie greu de descoperit.

Fugim de rutină. Credem că viaţa trebuie să aibă mai mult gust. Mai mult sens. Mai multă vitalitate.

Credem că secretul în dezvoltarea unei societăţi superioare, stă în dezvoltarea maximă a individului prin educaţie, prin disciplină şi prin dorinţa constantă de autodepăşire.

Credem că felul în care funcţionează lucrurile acum este defectuos şi că nici măcar nu ni se spune asta. Că secolul în care trăim este mult prea axat pe profitul marilor corporaţii şi consum şi mult prea puţin pe evoluţia umană, pe dezvoltarea calităţilor umane, a valorilor sănătoase și pe crearea de oameni puternici.

Secolul 21 vrea să reducă omenirea la stadiul de roboţi, buni la toate mai puţin la a fi oameni. Acest secol vrea adepţi supuşi fără coloană vertebrală şi uşor de controlat. Din acest motiv, noi alegem să ne ridicam drepți, împotriva acestui curent de înrobire mintală.

Cu scuza de ne uşura viaţa, evoluţiile din domeniul mass media, tehnologia şi internetul nu fac decât să ne fure cel mai preţios lucru pe care îl avem – TIMPUL.

Ne oferă în schimb iluzia libertăţii oferită prin bani. Ne oferă iluzia unui trai semi-comfortabil. Suntem ţinuţi închişi într-un labirint de aur, dorindu-ne mereu să deţinem un pic mai mult decât aveam înainte, să cumpărăm mai mult.

Dar noi credem că secretul nu este de a avea mai multe lucruri fără esenţă…

Secretul este de a fi mai mult, nu de a avea mai mult.

Pentru că doar fiind cea mai îmbunătăţită versiune a ta, poţi avea tot ce ţi-ai dorit. Doar fiind un om mai bun, poţi face lumea mai bună.

Din această idee s-a născut TipicMasculin.ro. Din ideea de a ne ajuta cititorii să vadă dincolo de gardul superficial creat de principiile unei societăţi defectuoase.

Din dorinţa de a naşte idei, de a face oamenii să îşi dorească să fie mai mult, din dorinţa de a crea lideri puternici care să aibă tot arsenalul necesar pentru a construi o lume mai bună, cu principii mai sănătoase.

Scriem aici lucruri care pentru noi au sens, sau pe care le-am încercat pe propria piele, sau pe care le-am învăţat din experienţele proprii. De asemenea scriem despre idei pe care considerăm că este important să le împărtăşim cu alţii sau în care credem cu tărie.

Scriem despre lecțiile predate de personalitățile istoriei antice și moderne, de marii gânditori, de oamenii care și-au dovedit valoarea reușind să marcheze istoria.

Credem în calitate și nu în cantitate. Poate că în articolele noastre nu vei afla toate răspunsurile dar măcar vei începe să îţi pui întrebări. Vei începe să cauți, să citești mai mult, să te educi mai mult, să fii mai mult. Iar dacă se întâmplă acest lucru, noi vom considera că am făcut încă un pas către o societate mai bună.

Revoluția începe din interiorul tău!

 

Echipa T.M.