Prima intalnire – Ce sa faci, cand sa faci si cum sa te pregatesti

Posted on February 20, 2013, 2:31 pm
19 mins

Ţi-ai pus şi tu, că orice bărbat din lumea asta, de mai multe ori întrebarea “cum mă comport la prima întâlnire?”. E perfect normal să te întrebi la început asta, pentru că, prima întâlnire e un joc de experienţă. Va-să-zică, e aproape imposibil să n-o dai în bară primele daţi.

Cel mai probabil o dai în bară primele daţi pentru că eşti tensionat, pentru că vrei să faci impresie bună, pentru că vrei să te placă.

Tensionat eşti pentru că nu ai fost de prea multe ori în situaţia asta şi nu ştii exact ce-o să se întâmple, nu ştii cum să te comporţi, nu ştii ce să faci dacă ea reacţionează într-un anume fel, nu ştii nici măcar unde să o duci. Nu e tocmai tipic masculin a te teme de necunoscut, căci asta e singura problemăfaptul că nu ştii ce-o să se întâmple acolo.

Poţi elimina această frică de necunoscut uşor, pur şi simplu planificând totul cât mai bine. Chiar dacă socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg, vorba proverbului, şi ceea ce planifici s-ar putea să difere de ceea ce-o să se întâmple de fapt, planificarea primei întâlniri, te va ajuta să fii mai relaxat şi mai încrezător.

Iar asta e exact ce căuta femeia cu care te vezi: Un tip relaxat şi încrezător.

Iată câteva puncte de reper ce te vor ajuta să îţi planifici mai bine prima întrunire şi îţi vor permite să te relaxezi, savurând interacţiunea.

Cine ajunge primul?

Probabil eşti nerăbdător să ajungi acolo mai repede, pentru a arăta că eşti un băiat serios şi de cuvânt. Probabil vrei să fii tu cel ce o întâmpină. Ei bine, intenţia ar fi de lăudat, dar prost direcţionată.

Probabil ştii cum sunt fetele: Machiajul durează o oră, 5 minute până se îmbrăca înseamnă altă oră, până se hotărăşte ce poşetă să poarte s-ar putea să mai treacă 30 de minute. Aşadar sunt puţine şanse ca ea să ajungă la timp iar tu vei fi acolo în poziţia de a o aştepta.

Punctualitatea este o virtute, dar persoanele importante de obicei se lasă aşteptate.

Poţi întârzia şi tu 5-10 minute la întâlnire, dând vina pe trafic sau pe faptul că te-ai întâlnit cu bunica, pisica, amicul purcelului sau amanta pe drum înspre ea. Poţi chiar şi anunţa mica întârziere pentru a nu fi chiar nesimţit.

A ajunge mai devreme, poate părea ca şi disperare în ochii ei.

Întârziind puţin poate arăta că priveşti cu destulă relaxare întâlnirea.

Ce faci in primele secunde

Nu fi timid. Puţin entuziasm este binevenit. Apropie-te de ea cu un zâmbet larg şi natural pe faţă, ia-o uşor în braţe şi sărut-o pe obraji.

Dacă eşti mai nerăbdător de felul tău, poţi încerca cu tupeu şi un sărut pe buze. Chiar şi dacă te respinge, cel puţin tocmai ai crescut nivelul de atracţie şi tensiunea sexuală. Îi poţi spune apoi “ah, scuze, aşa mă salut eu cu toată lumea… sunt crescut în Rusia”.

Unde mergeti la prima întâlnire

Îţi sugerez să-ţi scoţi din cap idea de a merge la un film cu ea la prima întâlnire sau de a merge direct într-un club.

Motivele sunt simple:

 • Scopul primei întâlniri este ca voi să vă cunoaşteţi mai bine şi e cam dificil să faceţi asta dacă sunteţi orientaţi către un ecran uriaş şi vă holbaţi la un film;
 • Un club gălăgios te va împiedica să porţi o conversaţie normală cu ea şi deci să creezi o conexiune bună între voi;

Este bine să alegi un local mai liniştit pentru prima întâlnire: Muzica să aibă un volum mai scăzut, să nu fie prea populat localul, să arate cât-de-cât elegant iar voi să vă poziţionaţi la o masă mai retrasă, nu în centrul atenţiei unde se poate uita toată lumea la voi.

Despre ce vorbiti

Asta e partea interesantă a întâlnirii şi punctul la care trebuie să lucrezi cel mai mult. În baza a ceea ce vorbiţi se va crea conexiunea de care ai nevoie, aşadar fii pe fază:

 • Scopul tău e să o faci pe ea să se deschidă mai mult iar pentru a face asta trebuie să te deschizi tu mai întâi; nu ezita să vii cu cât mai multe poveşti personale pentru a o încuraja pe ea să şi le spună pe ale ei;
 • Dacă începe să povestească ea, atunci taci şi ascultă; îţi poate da informaţii utile despre ce ai de făcut în continuare;
 • Nimănui nu-i place un interlocutor tăcut ce nu ştie să iniţieze şi să întreţină o conversaţie;
 • Vorbeşte despre pasiunile tale, despre planurile tale de viitor, despre aventurile tale, despre lucruri ce te entuziasmează în general; acel entuziasm din vocea ta, va fi molipsitor pentru ea; dacă nu ai asemenea lucruri în viaţa ta, atunci ai probleme mult mai grave decât prima întâlnire;
 • Nici unei femei nu-i place un bărbat monoton; dacă tot ce ai în viaţa ta e job-ul sau şcoala, atunci te-ai ars; conversaţia trebuie s-o porţi pe mai multe nivele şi topicuri, aşa că n-ar strica să fii un tip citit, documentat şi cu experienţe de viaţă; dacă nu eşti, ar fi timpul să devii; dacă nu ştii cum să devii citeşte-ne site-ul în continuare şi vei avea o grămadă de idei.
 • Nu ezita să aduci în conversaţia şi subiectul “sex”; dacă ajungeţi să discutaţi deschis despre sex, ea îţi poate da indicii şi semnale valoroase despre cum să duci relatia la urmatorul nivel;

Cine plateste la intalnire?

Plata la întâlnire este un subiect mult prea controversat şi nu intenţionez să stârnesc şi mai multe controverse. Se pune mult prea mult accent pe un detaliu atât de minor, când lucrurile sunt cât se poate de simple:

 • Tu, ca şi bărbat ce ai invitat-o la întâlnire, trebuie să-ţi permiţi 2 amărâte de sucuri; o consumaţie de 30-40 lei n-o să sărăceasca pe nimeni;
 • Dacă ea nu schiţează nici un gest cum că ar intenţiona să-şi plătească partea, îi poţi da mai târziu peste bot dacă o auzi ca să considera femeie emancipată;
 • Un bărbat ce insistă ca femeia să-şi plătească partea, nu face decât să arate că nu-şi permite şi nimic altceva;
 • O femeie ce face o consumaţie exagerat de mare şi şi aşteaptă ca bărbatul să plătească, merită din plin să fie lăsată acolo cu nota;

În concluzie: Tu nu vrei să fii tipul ce se oferă de fiecare dată să plătească totul pentru ea; tipul ce face asta se numeşte în mod generic “pămpălău” iar tu nu vrei să faci parte din specia aceasta. Dar nu vrei să fii nici tipul zgârcit ce bea doar apă plată şi-ţi plăteşte doar partea lui; tipul ăsta se numeşte în mod generic “sărăntoc” şi nu prea e dorit de nici o femeie.

Cand si cum o saruti?


Probabil ai văzut deseori prin filme cum că sărutul de la prima întâlnire, are loc la sfârşit. Eventual, după sărut, tipa îl invită în casa unde îi desface fermoarul pantalonilor şi îi face un blowjob de mulţumire. La fel ai mai văzut în filme cum maşinile sar de pe poduri şi aterizează tot pe roţi, după care îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Astea doar în filme le vezi.

Profită de orice moment prielnic pentru un sărut. Nu rata nici o ocazie pentru că mai târziu vei regreta.

O poţi săruta la începutul întâlnirii, pe drum spre local, la masă cât aveţi un moment de tăcere, la ieşirea din local, puteţi juca adevăr sau provocare şi s-o pui să te sărute, poţi profita de o groază de momente.

Orice ai face, nu aştepta până la final pentru a o săruta. Ea se aşteaptă la asta şi ştie exact cum să te refuze.

Fii spontan. Opreşte-te brusc, fără nici un avertisment, trage-o lângă tine şi sărut-o. Apoi îi poţi zice că pur şi simplu nu te puteai abţine, ţi-ai dorit să faci asta încă de când ai văzut-o prima dată. Cu siguranţă îi va face placere gestul.

Ce faceti dupa?

După localul liniştit, n-ar strica o schimbare de atmosferă. Apoi merge chiar şi un club gălăgios, o partidă de biliard, de bowling, poate chiar şi o întâlnire cu nişte prieteni comuni.

După o locaţie liniştită, puţină mişcare şi agitaţie nu strică. Valabil şi invers.

Vrei sa mergeti la tine acasa?

Dacă chiar îţi doreşti să ajungeţi la tine acasă în seara respectivă, ai doar două lucruri de făcut:

 • Să îi spui că vrei asta; “Hai să mergem la mine, stau aproape…”
 • Să îi dai un motiv pentru asta; “… să jucăm poker/vedem un film/savuram o narghilea/să-mi faci curat în dulap/să-ţi fac ceva de mâncare”

S-ar putea să descoperi că ea e mai mult decât deschisă la un pahar de vin şi un film la tine acasă, aşa că lasă timiditatea deoparte şi şi propune. Ai doar de câştigat.

Cum si cand o suni dupa prima intalnire

Răspunsul general ar fi… când vrei tu. Doar că ar fi bine să nu te grăbeşti. Un bărbat disperat o va suna imediat după, iar tu nu eşti disperat. Poţi lăsa 1-2 zile să treacă între întâlnire şi următorul telefon.

Acum te vei folosi de acel telefon doar pentru a mai creea puţină conexiune între voi.
“Bună! Mă gândeam la tine şi mă întrebam ce mai faci… Ce-ţi mai face pisica/căţelul/purcelul?”

5-10 minute la telefon doar pentru a purta o conversaţie lejeră, în punctual asta, te va ajuta la următoarea invitaţie.

Deocamdată, acum că ai sunat-o, nu o inviţi nicăieri. Erai doar curios ce mai face şi ce mai zice.

La 10-15 minute după conversaţie, poţi să o suni din nou pentru: “Ştii ceva, văd că sunt liber în seara asta, hai la o plimbare că e frumos afară”.

Alte detalii vitale

Nu-ţi cere niciodată permisiunea de la ea (pentru orice)

 • Greşit: “Vrei să ieşi cu mine la un suc azi? Mergem în cafeneaua X. E ok?”
 • Corect: “Te scot la un suc în seara asta, pe la 8. Trec pe la tine să te iau. Să poţi ceva drăguţ.”

Să nu-ţi treacă prin cap ideea de a o aştepta cu flori şi bomboane la prima întâlnire. Nu ştiu în ce film ai văzut asta dacă te-ai gândit să o faci, însă îţi sugerez să nu te mai uiţi la SF-uri. Vă veţi simţi amândoi inconfortabil dacă o aştepţi cu flori.

Aranjează-te pentru întâlnire, dar nu exagera. O cămaşă faină şi un parfum mai plăcut vor face minuni.
Dacă întâlnirea nu merge chiar atât de bine pe cum te aşteptai, nu te mai învinovăţi. Mulţi bărbate au tendinţa de a face asta şi nu foarte plăcut. Întâlnirea e un joc în doi parteneri. Dacă tu ţi-ai dat silinţa şi ea nu prea, e şi vina ei. Nu poţi face pe toată lumea mulţumită, nu te poţi potrivi cu orice femeie, perfecţiunea nu există dar există mii de alte femei cu care poţi ieşi. Dacă n-a fost să fie, asta e, mergi mai departe cu zâmbetul pe buze.

Scopul tău nu e să faci o întâlnire perfectă, aşa că nu te strădui prea mult. Scopul tău e să o cunoşti pe femeia din faţa ta, şi ea să te cunoască pe tine. Comportă-te, lejer, fii relaxat. Cu cât mai relaxat eşti tu, cu atât mai mult se va relaxa şi ea.

Primele întâlniri pot fi cele mai distractive “evenimente”. Odată ce ai căpătat puţină experienţă în asta, poţi face dintr-o simplă întâlnire, o experienţă de neuitat atât pentru tine cât şi pentru ea. Aşadar, nu ezita să experimentezi cât mai mult. Profită de orice primă întâlnire ai, caută să obţii cât mai multe şi caută să te distrezi cât mai mult.
Ştiu că încă ai suficiente nelămuriri. Dacă e ceva anume ce vrei să aprofundăm din sub punctele primei întâlniri, lasă-mi un comentariu mai jos în care să menţionezi care e partea la care ai cele mai mari probleme şi îţi voi răspunde în articolul de săptămâna viitoare.

 

Comments

comments

11 Responses to: Prima intalnire – Ce sa faci, cand sa faci si cum sa te pregatesti

 1. February 20th, 2013

  Tare articolul! Cred ca la partea cu sarutul mai am de lucrat. Se intampla de multe ori sa nu gasesc momentul potrivit… vreau sa o fac acum, in secunda urmatoare ma razgandesc si dupaia imi tot sta mintea la asta si cum sa o fac sa para natural.

  Reply
 2. Andrei

  February 20th, 2013

  Esential ar fi sa nu iti bati capul prea mult cu intalnirea, o sa simta ca esti neincrezator si neexperimentat daca pui accent prea mult.
  Mai bine spontan si imperfect decat sa iti bati capul sa fie o seara perfecta.

  Reply
 3. ungarcon

  June 15th, 2013

  dupa intalnire nu o suna 1-2 zile. cum procedam cand ea ne cauta ca disperata?

  Reply
 4. Cris

  July 9th, 2013

  interesant articolul, dar sugestia de a intarzia barbatul la prima intalnire nu e una inspirata deloc

  Reply
 5. September 17th, 2013

  Sunteti cei mai tari si promit ca o sa ma abonez aici

  Reply
 6. mihai

  November 2nd, 2013

  Articol foarte interensant , sunt cateva chestii interensante dar , faza cu intarziatul tau la prima intalnire nu mi se pare o idee buna , trebuie sa fiu de acord cu andrei daca iti place tipa sa fii spontan , femeile simt in general daca esti stresat si daca esti nesigur pe tine

  Reply
 7. mihai

  November 2nd, 2013

  trebuie sa spun buchetul de flori si bomboanele sunt exagerata idee recunosc totusi un trabdafir rosu este o chestie simbolica nu credeti ???

  Reply
 8. Ema

  December 31st, 2013

  Mi-a placut articolul per total, insa faza cu mersul acasa dupa prima intalnire il strica…Gata, ne-am vazut prima oara si hai la mine acasa sa-ti arat arta cinematografica, mi se pare cam exagerat! De ce atata graba? Nu mai exista barbatii de alta data care-si surprindeau persoanele iubite cu o floare, cu o invitatie la film, cu o cutie de bomboane etc? Poate unora vi se pare exagerata afirmatia, dar o femeie adevarata prefera asta, prefera sa existe mister in relatie.. Show off de la prima intalnire se potriveste pentru persoanele care nu sunt inspirate!

  Reply
 9. Adrian

  February 8th, 2015

  Buna! Sunt Adrian! Am si eu o intrebare! M-am intalnit cu o fata, pentru prima oara. Intalnirea a decurs bine, am fost la un local, am mancat, am discutat, totul a decurs bine, eu am achitat nota de plata, am condus-o pe d-ra pana acasa, la despartire apoi am schitat un gest de a o pupa pe obraz. Reactia ei a fost neasteptata pentru mine contrara cursului evenimentelor. Mi-a raspuns astfel refuzand pupicul: ,,momentan nu primesti nimic!,, M-am simtit penibil mai ales ca au fost oameni acolo care au asistat la intreaga scena! Intrebarea mea este, am gresit cu ceva? Nu trebuia sa incerc sa o pup? Avea dreptul sa ma refuze astfel?!

  Reply
  • Laurentiu

   April 2nd, 2015

   Ma scuzi putin @Adrian, dar asta inseamna o nesimtire, care nu meritai asa ceva.
   E bine macar ca ai incercat. Iti zic de la mine, mergi inainte cum scrie si in articol, mult succes la fete!

   Reply
 10. Laurentiu

  April 2nd, 2015

  Vreau sa aflu, ce pot discuta cu ea, la prima intalnire, adica despre ce pot vorbi, cand ajung fata in fata cu ea? Daca ma intelegeti si pe mine, asta este momentul cel mai greu, si vreau sa aflu tot ce pot sa o intreb la prima, intalnire, imi lasati un /reply. Si eu o sa il citesc, cu mare drag, imi place foarte mult acest articol, am 18 ani si inca nu stiu prea multe. Daca ma veti ajuta si pe mine, va sunt recunoscator ori cum. Multumesc anticipat!

  Reply

Leave a Reply

 • (not be published)