Principiile de baza din codul unui amant ideal

Posted on January 08, 2013, 8:25 am
7 mins

codul-amantuluiNotă: Acesta este un guest post din partea lui Florian. 

Amantul ideal, un concept atât de evitat, ca de altfel şi ideea de amant e considerată tabu, şi asta pentru că sunt puţine reprezentante ale sexului frumos care au curajul să recunoască faptul că au, sau au avut la un moment dat un amant. Cu toate acestea, exista la tot pasul, şi într-o lume în care sexualitatea e promovată peste tot in jur, inevitabil numărul acestora creşte de la o zi la alta. Relaţiile de 40-50 de ani de deplină fidelitate sunt considerate utopice de tinerii din secolul XXI , care adesea preferă să pună o virgulă acolo unde ar trebui pus punct. Cu alte cuvinte, sunt doamne şi domnişoare (o să le spunem “Miss” , pentru a evita repetiţia pe parcursul articolului), care preferă să păstreze o relaţie pentru o perioadă mai lungă de timp , însa atunci când nevoile trupeşti nu le sunt satisfăcute , îşi iau o “roată de rezervă” la automobilul lor de lux, astfel încât să fie “acoperite” atât în plan sentimental cât şi trupesc. Aici intervine amantul, un tip ce o ajută pe Miss să îşi satisfacă plăcerile trupeşti, ce din diverse conjuncturi nu au fost îndeplinite de partener.

Asta se întâmpla şi în vremuri de demult, se întâmplă şi în prezent şi cu siguranţă se va întampla şi în viitor. Problema care intervine e aceea că nu toţi amanţii sunt făcuţi pentru “functia” aceasta, şi adesea se deconspiră şi umplu reportajele de pe canalele de ştiri cu violenţe si crime. Amantul ideal e de altfel un concept despre care nu se poate scrie în mod obiectiv. Astfel, depinde mult de perspectiva cititorului care din caracteristicile de mai jos le atribuie amantului perfect.

Voi enumera mai jos câteva din trăsăturile care transformă un tip cu care ai o relaţie extraconjugală într-un amant bun. Ţin sa precizez faptul că ordinea însă e aleatorie:

– Disponibilitatea la orice oră din zi şi din noapte – dacă îţi accepţi “funcţia” de amant, trebuie să fii conştient că eşti la o “slujbă part-time”, cu un şef foarte dur la solicitările căruia trebuie să dai curs necondiţionat, dacă vrei să îţi păstrezi “locul de munca”.

– Detaşare totală din punct de vedere emoţional – doar pentru că îi eşti alături în momente intime, şi petreceţi clipe incredibile împreună, trebuie să fii conştient de statutul tău, şi să nu te ataşezi de Miss sub nicio formă, în caz contrar, implicarea emoţională schimbă statutul vostru, şi strică în mare parte colaborarea.

– Amantul ideal e conştient că nu trebuie niciodată să o contacteze pe Miss, ci va aştepta până va fi contactat-prin faptul că suni primul dovedeşti o slăbiciune, îţi uiţi statutul, şi mai mult decât atât iţi asumi riscuri foarte mari, pentru că există şansa să fii descoperit şi totul să se ducă de râpă.

– Amantul perfect trebuie să fie o persoană deschisă, lipsită de inhibiţii – nu trebuie să spui NU înainte să încerci , şi trebuie să fii conştient că Miss te-a ales pe tine pentru a da frâu liber imaginaţiei şi pentru a se descărca emoţional, lucru pe care nu îl poate face cu partenerul, tu eşti privilegiat, acceptă asta!

– Un amant bun învaţă să înţeleagă nevoile femeii – trebuie sa fi o persoana receptivă, aşa că fii atent la ceea ce spune şi îndeplineşte-i dorinţele, nu te limita la propria plăcere, ci fii atent la satisfacerea partenerei,încercă să o duci la extaz , astfel te va aprecia din ce în ce mai mult.

– Poate cea mai importantă caracteristică a amantului ideal este capacitatea acestuia de a ţine totul in secret – amantul ideal a ajuns la un nivel superior de inteligenţă şi de dezvoltare personală, şi percepe realitatea aşa cum e: nu se lamentează asemeni unui copil să se afişeze cu noua “jucărie” , pentru că ştie că singura cale de a o păstra e să o ţină în secret. Aici greşesc adesea reprezentanţii sexului puternic, pentru că nu reuşesc să îşi tempereze fericirea, şi sunt nerăbdători să împărtăşească şi prietenilor reuşita lor, lucru ce duce adesea la încheierea relaţiei cu Miss.

În concluzie , poate mai sunt şi alte trăsături necesare unui bărbat pentru a deveni un bun amant, însă cu siguranţă dacă le acoperă pe acestea nu va primi reproşuri. Cu ce se alege amantul? Dacă chiar e făcut pentru asta şi nu e genul ce îşi pierde viaţa în relaţii de lungă durată, atunci plăcerea sexuală, experimentarea continuă de lucruri noi, libertatea şi adrenalina sunt suficiente motive pentru care acesta să se simtă împlinit.

Florian

 
 

Comments

comments

5 Responses to: Principiile de baza din codul unui amant ideal

 1. Dragos

  January 9th, 2014

  Un individ care accepta rolul de amant nu e in primul rand barbat. Masculinitate ? Zero. Un tip care accepta rolul de amant nu e capabil sa tina langa el o femeie. Probabil asta e motivul pentru care apeleaza la aceasta metoda, vazand-o probabil ca pe o bresa pentru a fi implinit pe plan sexual. Distractie ? Probabil, dar satisfactia si implinirea e incomparabila atunci cand reusesti, barbat fiind, sa-ti aduci partenera in acea zona in care e capabila sa te satisfaca atat sexual, cat si emotional, fara a fi nevoita sa caute in curtea vecinului. Ai zice ca n-ai nevoie de afectiune. Evident, niciun artist n-are nevoie de public pentru a fi ce e el : artist. Noi n-avem nevoie de oxigen pentru a trai. Apa, mancare ? Ce-s astea ?
  Articolul e oarecum amuzant, desprins parca din Star Trek. Nu cunosc detalii despre autor, insa cred cu tarie ca, la un moment dat in viata lui, a fost dezamagit de femei. Atat de dezamagit incat a devenit frustrat, poate chiar nervos, ajungand sa recurga la o astfel de metoda pentru a fi implinit. Doar pe jumatate insa. Te-as intreba Florian, cati ani ai si care e experienta ta cu sexul opus ? Doar ca raspunsul se afla deja la mine.

  Bafta in continuare in relationarea cu femeile !

  Reply
 2. January 11th, 2014

  Sunt de acord in mare parte cu ceea ce spui tu, tine insa de perceptia fiecaruia felul in care considera relatia de cuplu. Daca pentru unii e de domeniul banalului, nu rezista intr-o relatie mai mult de o luna, pentru altii relatia e totul, sa ofere si sa primeasca afectiune e considerat nepretuit. Desi nu te cunosc, sunt de parere ca varsta e irelevanta, nivelul de dezvoltare personala si gradul de inteligenta plus experientele traite iti tin loc de buletin. Se poate insa ca perceptia ta sa se schimbe,pentru ca , din propria experienta cunosc si tineri ce evitau relatiile lungi pana au intalnit persoana potrivita, dar si persoane in varsta care dupa 30 de ani de casnicie au devenit cuceritori si isi schimbau partenerele saptamanal. Bafta!

  Reply
 3. Florian

  January 12th, 2014

  Salut Dragos! In primul rand trebuie sa fi constient ca acest articol este un pamflet. L-am scris mai mult din ambitie, la recomandarea unei prietene. In momentul in care m-am decis sa il public, am fost constient ca orice subiect as aborda, mereu vor exista pareri pro si pareri contra. Cititorii percep articolul in functie de realitatea in care ei traiesc. Daca se regasesc in el in momentul in care citesc, ma apreciaza pentru ceea ce am scris, iar daca ,din contra, nu se regasesc absolut deloc ma desconsidera. Fiecare are dreptul sa isi exprime opinia, insa o discutie in contradictoriu pe tema unui subiect referitor la care avem pareri diametral opuse , este inutila. Nu cred ca poti insa nega faptul ca exista acest tip de persoane, desi ti se pare poate imoral, si lipsa de masculinitate, asta nu poti schimba. In scrierea articolului am fost subiectiv, dar nu in totalitate. Dezamagit de femei, frustrat, nervos? Chiar deloc, trebuie insa sa recunosc ca sunt inca tanar, deci admit posibilitatea ca perceptia mea sa se schimbe cu timpul, sau odata ce intalnesc persoana potrivita. O zi buna!

  Reply
 4. amantul

  January 28th, 2014

  …e frumos sa ai o relatie stabila… Chestii de cuplu, afectiune, duminica in famile bla bla…
  Insa senzatia ca esti amantul unei, unor femei, ba chiar femei foae sofisticate/instarite/destepte este de NEPRETUIT 🙂 nu o faci pt nimic altceva decat pt placerea ta! Te gandesti la fraierul ala a lor cum doarme pe el cand au o super femeie langa el si nu face nimic….
  In fine, poate ca este o chestie si de maturitate/orgoliu, insa “produsul finit” care rezulta din a fi amant, este acea lauda sincera si puternica venita din partea femeii la adresa ta ! Senzatie care te transforma parca in zeu 🙂
  Sa fii amant e ca si cum ai fi un “hitman”… Singura problema este ca dupa o varsta se va intoarce roata si devii fraerul de mai sus 🙁 multumesc frumos si… Silent mode is the best way !

  Reply
 5. iosif

  October 19th, 2014

  Felicitari pentru articol, un articol bunicel!
  Doar cei foarte masculini pot fi si amanti buni, tipii monotoni ce se multumesc cu relatii lungi, sfarsesc frustrati, insurati , cu copii de timpuriu, singura bucurie la un moment dat,, e cand merge la baie.

  Reply

Leave a Reply

 • (not be published)