Stii ce te impiedica sa cunosti femei noi?

Posted on November 27, 2013, 4:51 pm
13 mins

cum-cunosti-femeiCeasul bate ora 23.00 fix, dar e încă prea devreme să ieşi din casă, aşa că mai stai câteva minute să te analizezi. Nu te-ai mai simţit de mult aşa cum te simţi azi.

Tocmai te-ai îmbrăcat cu noii jeanşi de la Zara pe care ai dat mult mai mult decât făceau, ţi-ai luat geaca ta preferată în care ştii că îţi stă bestial şi mai porţi şi tricoul ăla super luat astă vară.

Tenul îţi este proaspăt şi îţi place să simţi mirosul ăla tare de la after shave. Înainte să ieşi din casă, nu uiţi să adaugi şi câţiva stropi din parfumul cumpărat săptămâna trecută din mall şi mai arunci o ultimă privire în oglindă ca să îţi vezi încă odată mutra.

Între timp s-a făcut ora 00.07, îţi spui că acum e în regulă să ieşi şi te arunci în primul taxi.

În oraş e agitaţie mare, dar în toată zarva vezi o pereche de ochi mari şi negri care nu te lasă deloc în pace. Te mişti puţin în stânga şi dreapta ca să vezi dacă şi restul arată aşa de bine pe cât speri şi DA, verdictul e clar, domnişoara e pe gustul tău.

Mai mult decât atât, s-a uitat în ochii tăi destul de insistent şi ştii că lucrurile astea sunt rareori întâmplătoare.

Vrei să faci primul pas dar dintr-o dată începe.

Toată acţiunea se mută în capul tău şi magnificul tău creier începe să gândească…

… ahh, fir-ar să fie văd că stă cu telefonul în mână, deci e clar tipul ăla de fată superficială care are o legătură mai strânsă cu smartphone-ul decât cu realitatea. Dar apoi îţi aminteşti că totuşi nu ştii nimic despre ea.

… dar oricum uite puţin ce fustă scurtă are, cel mai probabil e prea uşuratică… nu că ar fi vreodată asta o problemă.

… ehh, hai că mai aştept puţin că acum e înconjurată de prea mulţi oameni şi nu am cum să ajung la ea fără să mă chinui. Dar totuşi nu ma mai oprit asta niciodată.

… totuşi nu, după cum se mişcă e sigur o piţipoanca manelistă şi caută doar tipi înalţi, bine făcuţi cu Lamborghini.

… hai să mai iau o gură de bere şi mai vedem după.

… am fost cu femei mai faine ca ea, aşa că mai bine o las baltă. Dar pe cine încerc eu să păcălesc totuşi picioarele alea arată super.

nu, mai bine nu.

 

Şi lista continuă, cu fiecare secundă care trece mintea ta creează scenarii şi poveşti care să te ţină acolo în siguranţă departe de eşec total sau succes total. Şi aşa noaptea trece fără să vorbeşti cu ea.

Sau poate te gândeşti că încă nu eşti pregătit. Îţi spui că nu ai suficienţi bani? Niciodată nu o să ai suficienţi bani, întotdeauna va fi cineva care va avea mai mult ca tine deci e o luptă fără sfârşit. Încă mai aştepţi să îţi faci o schimbare de look, sau să îţi cumperi un nou set de haine, sau mai trebuie să lucrezi încă puţin la tine? Sau îţi zici că trebuie mai întâi să termini de citit cartea aia care îţi promite că în 7 zile vei fi un zeu pentru femei? Sau ce bine era dacă te tundeai astăzi? Sau că mai ai nevoie de un an de sală?

Este întotdeauna vorba de ceva neterminat aşa-i? Parcă niciodată nu este momentul perfect. Mai e ceva lipsă şi dacă acel ceva ar fi fost bine pus la punct te-ar fi lăsat să de comporţi exact aşa cum ai fi dorit şi totul ar fi mers perfect. Adevărat?

Poveştile tale care sunt? Ce îţi spui în momentul în care vezi o femeie atrăgătoare şi te convingi singur că e mai bine să nu faci nimic?

Te întreb asta pentru că până în momentul în care nu eşti conştient de propriile tale poveşti absurde nu vei fi în stare să îţi schimbi comportamentul.

Problema asta o au toţi bărbaţii. Absolut toţi dintre noi gândesc aşa în anumite situaţii, idiferent de vârstă, statut social sau experienţă. Lăsăm să treacă pe lângă noi femei superbe care poate s-ar fi dovedit că erau ceea ce căutam de o viaţă. Le lăsăm pur şi simplu să treacă pentru că ascultăm tâmpeniile fabricate de mintea noastră rezistentă la schimbare.

Piticul ăsta de pe creier te vrea mereu în siguranţă, dar confortul este egal cu stagnarea, şi stagnarea este egală cu moartea. Tot ceea ce nu evoluează şi nu se adaptează sfârşeşte prin a dispărea.

Rareori concluziile astea stupide fabricate de mintea ta genială au vreo legătură cu realitatea. Nici măcar nu o cunoşti pe femeia respectivă şi deja o judeci, deja îi atribui o personalitate despre care nu ai nici cea mai vagă idee. Deja te gândeşti că interacţiunea va merge prost.

Tot acest proces este un mecanism subconştient de apărare care nu va dispărea niciodată. Este o rezistenţă care este prezentă acolo de fiecare dată, şi dacă o laşi e suficient de puternică să te oprească mereu. În timp se schimbă, cu cât devii mai bun cu atât şi ea devine mai puternică şi uneori din anxietate se transformă în aroganţă.

Fortes fortuna juvat – Norocul este de partea celor curajosi

Cu toţii avem punctele noastre slabe. Din păcate nu suntem perfecţi, dar partea proastă este că acele slăbiciuni sunt de fapt bariera de rezistenţă care te împiedică să devii ceea ce vrei şi să obţii ceea ce doreşti.

Bariere vor exista întotdeauna. După fiecare barieră apare alta şi tot aşa. Datoria ta este să treci prin ele pur şi simplu.

De fiecare dată când te simţi foarte emoţionat sau agitat înainte de a vorbi cu o femeie necunoscută, sau când te apuci să o judeci fără să o cunoşti, sau când te minţi singur şi îţi zici că nu ai acum chef să o cunoşti mai bine cu toate că este în mod evident atrasă de tine, înseamnă că eşti oprit de această rezistenţă subconşitentă.

Şi pentru a face situaţia mai plauzibilă Piticul ăla de pe creier începe să inventeze poveşti. Poveşti cu emoţii puternice ataşate de ele. Poveşti pe care dacă le-ar auzi oricine altcineva ar crăpa de râs chiar acolo în faţa ta. Cu toţii avem poveştile noastre.

Partea bună este că niciuna din aceste scorneli nu este adevărată. Totul este fals, realitatea este alta. Nu poţi şti cum este femeia din faţa ta decât după ce vorbeşti cu ea. PUNCT!

Tot ce îţi îndruga Piticul ăla înfumurat este o minciună. Şi odată ce ştii la ce să te aştepţi îţi va fi mai uşor să îl ignori şi să duci la capăt ceea ce ţi-ai propus de la bun început. Oricum nu ai nimic de pierdut.

Este ca şi cum ai avea în faţă două cutii enorme. Una este goală şi nu primeşti nimic, iar în celalată se află ceva extraordinar la care visai de mult. Nu ştii care din cutii este cea câştigătoare, dar nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Dacă o nimereşti pe cea care trebuie este super, iar dacă nu oricum nu ai pierdut nimic.

Vreau să ai alături de mine un moment de sinceritate şi să recunoşti ceva.

Aşa-i că suntem proşti, noi bărbaţii?

Când vine vorba de femei este exact acelaşi lucru, doar că noi scoatem frumos din teacă un Beretta 418, ochim cu atenţie maximă degetul mare de la picior şi apăsăm pe trăgaci cu toată siguranţa. Iar apoi ne mai şi zicem că am făcut alegerea potrivită.

Mulţi dintre voi vor să audă de la noi, tehnici, strategii şi replici scrise dinainte. Dar nu asta este ceea ce contează cu adevărat.

Repet încă odată pentru că sunt sigur că aţi auzit deja asta. Nu contează ce zici, nu contează cum deschizi o conversaţie, nu contează câţi bani ai nu contează unghiul ăla calculat perfect, nu contează poziţia stelelor. Ceea ce contează în primul rând este să mergi înainte fără ezitare.

Să spargi rezistenţa care îţi impune să rămâi pe loc şi să mergi pur şi simplu să o cunoşti pe femeia care ţi-a atras atenţia. Nu trebuie să fie totul perfect. Trebuie doar să îţi spui că “nu contează tot ceea ce îmi rulează acum în minte pentru că eu vreau să vorbesc cu ea oricum.”

Şi apoi o faci! Fără scuze. Fără frică. Fără ezitare.

O să fie greu, dar tipul ăsta de antrenament va dezvolta în tine exact acele lucruri de care femeile sunt atrase.

Bafta!

 

Comments

comments

2

One Response to: Stii ce te impiedica sa cunosti femei noi?

  1. Ionutfz

    October 15th, 2014

    Frate , eu am fost in seara asta la o plimbare cu bmx-ul si m-am dat jos dupa el ca eram rupt …. mergeam pe jos mai exact si cu el pe langa mine … si la un momendat vad o fata in spatele meu c-am la vreo 3 metri …. Iar dupa eu ies pe strada ocolesc cate-va masini parcate .. si ma pun iar pe trotuar sa merg in fata ei , ea se afla c-am la 1 metru in spatele meu … cand o vad ” Parca mi-ar cade fata ” la cat de frumoasa si draguta era … asa sa continui.. ! Ea ma depaseste iar eu sunt in spate-l’e ei … eu merg cat mai repede incat sa fiu la egal cu ea ..
    Dar asta este ca imi era rusine sa o bag in seama , mai pe scurt ” SIMTEA-AM O FRICA MARE IN MINE DE A MA RUFA EA , INTELEGI … :((( SI NU STIU CUM SA REZOLV ASTA …. EU AM TUPEU , SA FAC ORCE SA SPUN ORCE , DAR NU AM TUPE-UL DE A VORBII CU O FAT NECUNOSCUTA , NU STIU CE SA FAC !!!!! HELP MEE !!!!

    Reply

Leave a Reply

  • (not be published)